Software Fabriek

Als u een visie heeft of een idee voor een stuk software, maar u heeft zelf niet de capaciteit om dit te verwezenlijken, dan zit u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een concreet project? Leg dit aan ons voor en wij maken geheel vrijblijvend een offerte. U kan hierbij kiezen voor twee manieren van werken:

Agile aan uurtarief

Met deze manier van werken gaan wij samen aan de slag om uw visie uit te bouwen. Er wordt hier gewerkt met development sprints, waarbij u na iedere iteratie feedback en input kan geven. Dit zorgt ervoor dat er perfect kan worden voldaan aan uw noden, en dat onvoorzienbare problemen snel behandeld kunnen worden.U kan ook de kosten spreiden en onder controle houden.

Voorafgesproken prijs

Dit is een oudere manier van werken ten opzichte van de Agile methode, maar dit kan vaak goed werken voor kleinere projecten. Deze manier van werken heeft 1 voordeel. U krijgt van ons een garantie op prijs en leveringsdatum. Vaak is deze manier van werken echter de duurdere van de twee. Dit komt voornamelijk omdat het product dat wij zullen opleveren zal moeten voldoen aan een bepaalde vooraf opgestelde specificatie (business en functionele analyse). Het opstellen van zo'n uitgebreide specificatie kost tijd en zorgt er ook voor dat er na de opstelling en aanvaarding van de specificatie weinig ruimte is voor verandering.

Onze Expertise

Clients

Full Stack development

Onze focus ligt op het maken van Java webapplicaties. Hierbij gebruiken wij Java in de backend en javascript frameworks zoals Angular 2, React of Knockout om een front-end te maken. Binnen ons bedrijf is er een brede kennis van de gangbare frameworks aanwezig, en passen wij als partner perfect in uw Java technologie stack. Onze kennis van het maken en ontwerpen van REST-backends is onevenaarbaar omdat wij zelf een tool ontwikkeld om Java REST services automatisch te documenteren op basis van de source code. Dit vereist een enorme diepe kennis van Frameworks zoals Spring-MVC en JAX-RS implementaties. Wij verspreiden deze kennis naar onze consultants door hen mee te laten ontwikkelen aan ons product tijdens hun opleiding.

Wij zijn fervente aanhangers van Test Driven Development, en proberen dit ook (indien nodig) aan te brengen aan onze klanten. Onze klanten maken dan ook regelmatig gebruik van onze expertise om interne medewerkers hetzij om te scholen naar developers of om bijkomende opleidingen te geven aan het bestaande ontwikkelingsteam.

Clients

Continuous delivery

Onze developers weten niet alleen hoe ze moeten ontwikkelen, maar ook hoe ze software op een best-practice manier kunnen opleveren. Het aanmaken van build configuraties, waarbij de code automatisch getest en gebouwd wordt, behoort tot de skill-set van al onze consultants. Indien uw software nog niet automatisch gebouwd wordt, blijven wij niet bij de pakken zitten, maar zorgen wij ervoor dat u de nodige stappen kan zetten om deze best practices te volgen.

Clients

Devops

Wanneer wij Full-stack zeggen, menen wij dat ook. Het software ontwikkelingsproces stopt bij ons niet bij het opleveren van gebouwde software. De software moet ook nog op een omgeving draaien, die op een gestandaardiseerde manier onderhouden wordt. Onze interne opleidingen zorgen ervoor dat onze consultants kennis hebben van Linux, provisioning tools zoals Puppet en Chef en Container Virtualisatie (Docker). Dit allemaal ofwel op eigen hardware of in de cloud (AWS). Zo kunnen ze ofwel zelf het nodige werk doen, of vlot communiceren en documentatie genereren voor een bestaand Devops team.

Clients

Agile

Onze consultants zijn gewend om op een Agile manier te werken. Al onze consultants zijn bekend met de Agile tools in de Atlassian suite (en het opzetten hiervan). Ze kunnen dus gerust meedraaien in uw bestaande software ontwikkelingsprocessen. Soms is het echter niet mogelijk om in alle gevallen de Agile methodologie├źn tot op de letter te volgen. Een pragmatische aanpak is vaak vereist, zodat er een vlot software ontwikkelingsproces op poten gezet kan worden.

Relevante succesverhalen